Bli Medlem

Vad innebär det att vara medlem?

Som medlem hos oss får din verksamhet bland annat synas på vår hemsida och regelbundet uppmärksammas i våra sociala medier. Du får kostnadsfritt ta del av utbildningar och seminarier, såväl som digitalt och fysiskt material som tas fram i olika syften. Vi skapar också aktiviteter under året som din verksamhet kan delta i, från intressanta informationsmöten till marknadsföringsinsatser. Via vår gemensamma kommunikationsplattform informerar och inspirerar vi varandra och här kan du ha en direkt dialog med kollegor om allt från öppettider till säkerhetsfrågor. Utöver detta får du även ta emot Malmö City Presentkort.

Malmö City är uppdelat områdesvist i fyra geografiska delar och under året anordnas träffar kring specifika områdesfrågor. Tack vare dessa områdesträffar har alla möjlighet att framföra sina åsikter och bli inspirerade av varandra, för att tillsammans utveckla vår gemensamma plats och de egna verksamheterna. Det engagerade nätverket med våra olika infallsvinklar och kunskapsområden är en stor tillgång som gör oss till en trygg och kreativ grupp. Läs mer om våra medlemsförmåner.

Vill du veta ännu mer? Kontakta oss så hjälper vi dig, eller fyll i en medlemsansökan, skriv ut, signera och maila till [email protected]. Därefter kommer du att kunna ta emot Malmö City Presentkort, ta del av kostnadsfria utbildningar, gå på frukostmöten och en massa annat som utvecklar dig och din verksamhet.