Parkering

Parkera i Malmö City

P-malmö

I Malmö City finns 9 parkeringshus som förvaltar över 35 000 parkeringsplatser. Parkeringsplatserna finns i både egna och externa fastighetsägares parkeringsanläggningar. I P-Malmös parkeringsanläggningar finns det olika möjligheter för att parkera under kortare eller längre tid, eller för att hyra p-plats dygnet runt. I vissa av anläggningarna finns det också boendeparkering, cykelparkering eller bilpooler. Parkeringarna har fokus på hållbarhet och säkerhet.

Hitta parkering i Malmö City med hjälp av P-Malmös parkeringskarta.

Aimo park

Med många parkeringsplatser så erbjuder Aimo park abonnemang både för dig som jobbar i city och bara vill parkera under kontorstid men också 24/7 och natt/helg parkering. Du hittar Aimo parks karta över parkeringar i Malmö på knappen nedan.

Elbil

Behöver du ladda batteriet på din elbil? Just nu bygger P-Malmö ut laddinfrastrukturen i sina egna P-anläggningar och inför ett nytt koncept för kunder som vill hyra en laddplats. Här kan du hitta laddplatser för elbil>>

Aimo park erbjuder abonnemang i form av laddplats för din elbil. Med abonnemanget har du fri tillgång till parkering med laddare i den anläggning du väljer.