fr

12 maj

DATE QUIZ för 50+ på Beyond Us 12/5

18:00:00event

 

BLIND DATE + QUIZ = SANT! 💘

Nu på fredag är vi tillbaka med ett nytt fullspäckat kärleksquiz, denna gång med fokus på dig som är, eller vill träffa någon som är 50+! (Är du inte riktigt 50+ ännu men känner att du vill vara med ändå är du självklart välkommen.) Låt oss matcha ihop dig med andra singlar i ett BLIND DATE-lag! Under kvällen får ni chans att lära känna varandra över speed dating, mat, dryck, prat & skratt! Kan det bli bättre?

❤️‍🔥 För att säkra er plats bokar ni här ett QUIZ-PAKET med bubbel (eller alkoholfritt alternativ) + snacks för 250kr/person här: https://billetto.se/e/50-date-quiz-pa-beyond-us-12-5-biljetter-806622

❤️‍🔥 Alla deltagare kommer få ett mail med några frågor – för att vi ska kunna para ihop dig med dina lagkamrater/dejter på bästa sätt.

❤️‍🔥 Hett tips: Vi ser gärna att du som vill dejta tar med dig en vän av annat kön eller med en annan preferens än du själv för att kunna hålla våra DATE-lag så jämna som möjligt! Vill du dejta tjejer? Ta med någon som vill dejta killar! Ni fattar! Vi ska göra vårt bästa för att täcka alla preferenser, ALLA är välkomna! 

Södra Vallgatan 5, 211 40 Malmö